engelse vlag nederlandse vlag

Zakelijk verblijf

luchtfoto

Als u voor een langere tijd in Friesland, Groningen of Drenthe moet zijn voor uw werk, is een gastensuite van Buitengoed Op De Knolle uw ideale tijdelijke domein en een beter keuze dan een hotelkamer.

Door onze centrale ligging bent u in ongeveer 30 minuten in Heerenveen, Drachten of Assen en in 45 minuten in Leeuwarden of Groningen.

De ruime suites (ca. 70 m²) zijn comfortabel ingericht en geven u alle faciliteiten van thuis en gelegenheid om nog wat te werken en/of te relaxen. Interactieve tv en wifi zijn standaard in de suites aanwezig.

Indien u dat wenst kunnen wij maaltijden voor u verzorgen, maar de beschikbare keukenfaciliteiten (eventueel aangevuld met onze boodschappenservice) stellen u ook in staat om voor u zelf te zorgen.

vergaderruimte

Vergaderen


De Tuinkamer van Op De Knolle biedt gelegenheid om te vergaderen met maximaal 8-10 personen. Wij bieden een vergaderarrangement met koffie, thee en lunch aan.

De Tuinkamer is voorzien van mechanische ventilatie en airconditioning. Faciliteiten als een flipover en een 43inch monitor zijn aanwezig.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zakelijk verblijf of een vergadering, neem dan contact met ons op via deze link welkom@opdeknolle.nl of bel 0516 769032.

Klik hier voor een overzicht van onze vergadertarieven in PDF.